Partners

21Sustainable werkt nauw samen met andere bureaus en zelfstandigen, met wie het zijn kennis en netwerk deelt en de krachten bundelt op het gebied van strategie, communicatie, marketing, verandermanagement en duurzaamheid. Bij elke samenwerking is de gemeenschappelijke noemer het inspireren van organisaties bij het vinden van fundamentele oplossingen. Oplossingen die impact hebben. Herkent u zich hierin? 21Sustainable is altijd geïnteresseerd in synergie, dus ga de dialoog aan en neem contact op! 

21Sustainable werkt onder andere samen met:

Harry de Boer

Tensor Sustainable

TensorSustainable ondersteunt organisaties bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Harry de Boer is een ervaren consultant op het snijvlak van duurzaamheid en strategie en is er van overtuigd dat een goede relatie met stakeholders van essentieel belang is om tot oplossingen te komen. 21Sustainable faciliteert samen met Harry de Boer de compacte eendaagse workshop GoodJourney, die bedrijven de bagage geeft om een succesvolle reis te maken naar een meer betekenisvolle en duurzame organisatie. Met als resultaat een koffer met de juiste bagage die uw organisatie hierop optimaal voorbereidt. Download de brochure hieronder.

 

Annouk Post

YOI

Annouk Post is eigenares van creatief bureau YOI (Your Own Identity) en organiseert projecten en trainingen op het gebied van duurzame design, mode en talentmanagement. Projecten varièˆren van programma’s voor exposities en symposia, presentaties over Hiphonest trends tot aan een eigen lifestyle label Harry. 21Sustainable verzorgt samen met Annouk Post exclusieve eendaagse Walk The Talk inspiratiesessies voor professionals in de Haarlemmerbuurt, het hart van Amsterdam. ’s Ochtends ontmoeten zij duurzame pioniers  en 's middag gaan zij zelf in twee workshops met de nieuwe inzichten aan de slag.

Download de brochure hieronder.

Brochure GoodJourney

Enjoy your trip, elevate your people 

  download

Brochure Walk the Talk

Exclusieve eendaagse inspiratiesessie 

  download

Social 21Sustainable

Contact

Ik nodig u uit om contact op te nemen en de dialoog aan te gaan.

21Sustainable

Dianne Potters
Zwanebloemlaan 21
1087 CD Amsterdam
M + 31 (0)6 289 08 108
d.potters@21sustainable.nl