Over 21Sustainable

21Sustainable adviseert organisaties bij de strategieontwikkeling, vermarkting en communicatie van duurzaam en betekenisvol ondernemen. En omvat daarbij het hele spectrum; van hoogwaardige business-to-business diensten tot kleinschalige, op de consument gerichte fashion- en lifestyleconcepten. Juist door het brede scala aan opdrachtgevers - startups, multinationals, overheden - heeft 21Sustainable een schat aan ervaring in huis op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Drijvende kracht achter 21Sustainable is Dianne Potters. Haar opdrachtgevers omschrijven haar als een betrokken, flexibele en enthousiaste professional, die gedrevenheid combineert met transparantie. En: afspraak is afspraak bij Dianne, vertrouwen wekken staat voorop.

Ruim 15 jaar werkervaring deed ze op in strategische communicatie- en marketingfuncties bij grote bedrijven als Cap Gemini, Wanadoo en Orange. In 2008 besloot ze haar hart te volgen en startte haar eigen bedrijf in duurzaam en betekenisvol ondernemen. Een keuze die niet zo vreemd is voor een molenaarsdochter!  Opgegroeid op het platteland is respect voor de natuur en onze leefomgeving haar met de paplepel ingegoten.

Dianne Potters is zowel beschikbaar voor eenmalige adviezen en korte trajecten als voor het langdurig begeleiden van klanten en het invullen van interim posities. Als bevlogen spreker verzorgt zij regelmatig presentaties, workshops en gastcolleges.

Daarnaast is zij samen met haar man Roel Fooij eigenaar van een duurzaam en groen ecoluxe appartement De Groene Tunnel op Amsterdam–IJburg, waar gasten uit de hele wereld inspiratie vinden. 

 

Social 21Sustainable

Contact

Ik nodig u uit om contact op te nemen en de dialoog aan te gaan.

21Sustainable

Dianne Potters
Zwanebloemlaan 21
1087 CD Amsterdam
M + 31 (0)6 289 08 108
d.potters@21sustainable.nl