Wat biedt 21Sustainable

21Sustainable begeleidt bedrijven in hun transitie naar een betekenisvolle en duurzame organisatie, in al haar facetten. Denk hierbij aan het aangaan van een maatschappelijk partnership tot het lanceren van een baanbrekend ‘groen’ product. Of het verduurzamen van de bedrijfsvoering. 21Sustainable biedt oplossingen die een fundamentele, positieve verandering teweegbrengen. Voor uw medewerkers, uw klanten en voor de wereld om ons heen. Strategisch advies, een praktische en transparante aanpak en een verrassende marketing en communicatie…, dat is typisch 21Sustainable. 

21Sustainable staat klanten bij in langdurige trajecten en is beschikbaar voor het invullen van interim posities. Maar ook eenmalige adviezen en korte trajecten behoren tot de mogelijkheden.

(Scroll naar beneden voor een overzicht van onze diensten)

Strategisch advies

21Sustainable helpt organisaties om te bepalen wat hun ambities zijn op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid, en vertaalt vervolgens deze ambities  naar een concreet plan. In de persoon van Dianne Potters worden strategisch denken en goed onderbouwd advies gecombineerd met een pragmatische, doelgerichte aanpak. 

Vermarkting en communicatie

21Sustainable koppelt zijn expertise op het vlak van marketing en communicatie aan inhoudelijke kennis en een creatieve benadering. Het gehele traject komt hierbij aan de orde: van strategisch advies tot een uitgekiende hands-on PR strategie. Zoekt u de juiste positionering die aansluit bij uw organisatie? Ook hierin staat 21Sustainable u bij.

Duurzaamheidsrapportages & verslaglegging

Transparantie over betekenisvol ondernemen wordt steeds belangrijker voor medewerkers, klanten en andere stakeholders. 21Sustainable heeft  veel ervaring met transparente en heldere duurzaamheidsrapportages en -verslaglegging. Deze tonen immers welke strategische keuzes een organisatie maakt op dit vlak. Daar waar nodig vervult 21Sustainable projectmatige ondersteuning, en begeleidt bedrijven bij processen die zelf opgepakt kunnen worden.       

Presentaties, trainingen & workshops

Dianne Potters is een bevlogen spreker en verzorgt trainingen, bootcamps en gastcolleges op het vlak van strategie, communicatie en vermarkting van duurzaam en betekenisvol ondernemen.  Zij doet  dit zowel voor bedrijven als voor hogescholen en universiteiten (o.a. University of Applied Science in Den Haag en de Hogeschool van Amsterdam).  

Workshop GoodJourney

GoodJourney is een compacte eendaagse workshop voor bedrijven die hen de bagage geeft om een succesvolle reis te maken naar een meer betekenisvolle en duurzame organisatie. In deze sessie bepaalt u samen met uw collega’s hoe de reis van uw organisatie er uit gaat zien. Met als resultaat een koffer met de juiste bagage die uw organisatie hierop optimaal voorbereidt: bewustwording en draagvlak, concreet inzicht in uw reisdoelen en het reisplan.

21Sustainable heeft deze workshop ontwikkeld in samenwerking met Harry de Boer van Tensor Sustainable, eveneens een consultant op het snijvlak van duurzaamheid en strategie. Het concept van Goodjourney is gebaseerd op de vele ervaringen die de afgelopen jaren zijn opgedaan in uiteenlopende branches.

Download de brochure hier onder. Interesse? Mail en we maken een kennismakingsafspraak.

Walk the Talk Sustainable Inspiratiesessie

Het vergt moed om een andere blik te werpen op uw werk en uw leefomgeving. Deze exclusieve eendaagse workshop ‘Walk The Talk’ geeft u het duwtje dat u nodig heeft. Deze sessie is bedoeld voor professionals en zelfstandig ondernemers en vindt plaats in het hart van Amsterdam.

In de ochtend gaat u wandelen in de Haarlemmerbuurt en ontmoet u succesvolle pioniers die hun innovatieve duurzame concepten met u delen. 's Middags gaat u in twee workshops met de nieuwe inzichten aan de slag op de inspirerende locatie van het ondernemersplatform Impact Hub Amsterdam. 

 De sessie vindt enkele keren per jaar plaats en deelnemers kunnen zich individueel aanmelden. Voor bedrijven stellen wij desgewenst een sessie-op-maat samen. 

Download de brochure hier onder. Interesse? Mail en we informeren u over de eerstvolgende sessie.

Brochure GoodJourney

Enjoy your trip, elevate your people 

  download

Brochure Walk the Talk

Exclusieve eendaagse inspiratiesessie 

  download

Social Networks

Contact

Ik nodig u uit om contact op te nemen en de dialoog aan te gaan.

21Sustainable

Dianne Potters
Zwanebloemlaan 21
1087 CD Amsterdam
M + 31 (0)6 289 08 108
d.potters@21sustainable.nl