Cases

21Sustainable werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers: van klein tot groot, van bedrijven tot maatschappelijke organisaties en van innovatieve startups tot gerenommeerde multinationals. Opdrachtgevers van de afgelopen jaren zijn onder meer:
 Arcadis, Alfam (ABN AMRO), Amvest, CARE Nederland, Expresso Fashion, Gemeente Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Kamer van Koophandel Amsterdam, Ontwikkelingsorganisatie ICCO, Kawasaki Europe, MYOMY do goods, Mud Jeans, Noppies, Nudge, Pantar Amsterdam,  SKOT Fashion, T-Mobile, woningcorporatie Ymere en Yumeko.

Een selectie van projecten:

Arcadis

Arcadis is een toonaangevende internationale advies-, ontwerp-, projectmanagement en ingenieursorganisatie met wereldwijd ruim 22.000 medewerkers.  

21Sustainable ondersteunt Arcadis in diverse dimensies van duurzaamheid. Zo wordt de directie begeleid bij de ontwikkeling van een overkoepelende duurzaamheidsstrategie. Ook helpt 21Sustainable Arcadis met een transparante en heldere duurzaamheidsverslaglegging.

Een van de pijlers van het duurzaamheids-programma van de onderneming  is een innovatief partnership met UN-Habitat, de VN-organisatie voor duurzame stedelijke ontwikkeling, dat gebaseerd is op het delen van kennis en expertise. 21Sustainable verzorgt de in- en externe activatiestrategie  voor dit partnership, genaamd Shelter.   

 

Mud Jeans

Mud Jeans is een jong Nederlands modemerk dat in januari 2013 ‘Lease A Jeans’, heeft gelanceerd, een innovatief en duurzaam fashion concept waarbij iedereen voortaan zorgeloos een duurzame jeans kan leasen die na gebruik gerecycled wordt. 

Mud Jeans heeft met dit concept diverse prijzen gewonnen, zoals de Circle Challenge van The Circle Economy en De Change Award 2013 van de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren.

21Sustainable begeleidt Mud Jeans met de positionering van 'Lease a Jeans' en met een uitgekiende marketing- en communicatiestrategie. Dit heeft onder andere geleid tot honderden publicaties en radio- en TV-optredens in Nederlandse en internationale media en een geslaagde crowdfunding campagne.

Ymere

Woningcorporatie Ymere werkt als maatschappelijke onderneming aan wijken met perspectief, waar bewoners willen wonen, leven en groeien en is actief in de metropoolregio Amsterdam.

Garage Notweg een samenwerkingsverband van innovatieve en maatschappelijk betrokken sociale ondernemers in een uniek bedrijfsverzamelgebouw annex broedplaats in Amsterdam Nieuw-West dat eigendom is van Ymere.

21Sustainable heeft in opdracht van Ymere de ondernemers van Garage Notweg begeleid bij de marketing- en communicatiestrategie van dit ‘Vliegwiel voor werkgelegenheid’.

T-Mobile Netherlands

T-Mobile Netherlands, onderdeel van Deutsche Telekom, is een van de grootste mobiele telecommunicatiemerken voor consumenten en zakelijke klanten.

21Sustainable heeft T-Mobile geadviseerd bij de verankering van het partnership met War Child. Dit samenwerkingsverband vormde het startpunt van een geïntegreerde duurzaamheidsstrategie.

Vervolgens heeft zij de directie begeleid bij de ontwikkeling en implementatie van deze strategie met een aantal duurzaamheidspeilers.

Uw organisatie

Betekenisvol ondernemen en hiermee meer waarde creëren:  voor uw medewerkers, uw klanten en voor de wereld om ons heen.  Dat is de weg naar de toekomst. Ga de dialoog aan en neem contact op.

Social 21Sustainable

Contact

21Sustainable

Dianne Potters
Zwanebloemlaan 21
1087 CD Amsterdam
M + 31 (0)6 289 08 108
d.potters@21sustainable.nl